UDGIVELSER
Lisbeth Tordendahl står bag flere udgivelser:
KÅL OG KÆRLIGHED
Wisefood 2018. 214 sider. Farvefotos. ISBN: 978-87-995931-9-4 Køb bogen i shoppen lige her Læs mere om bogen her
DET SØDE – sundhed & nydelse
Wisefood 2014. 214 sider. Farvefotos. ISBN: 978-87-995931-3-2 Køb bogen i shoppen lige her Læs mere om bogen her
Grønne Proteiner – sundhed & nydelse
Vinder af Gourmand World Cookbook Award 2009: bedste danske kogebog indenfor sundhed og ernæring !
1.udgave Olivia 2009. 184 sider. Farvefotos. ISBN:978-87-567-9172-4
2.udgave Wisefood 2013. 184 sider. Farvefotos. ISBN:978-87-995931-0-1 Bogen er helt udsolgt, men kan heldigvis fås som e-bog her i shoppen
“Jeg er meget glad for dine opskrifter og kloge ord om mad .” Annemette
“Jeg er super glad for bogen, især misosuppen som har hjulpet mig meget, den har på kort tid fjernet halvdelen af min mave, så nu er den blevet min faste morgenmad.” Bettina
”Jeg har ved forskellige lejligheder mødt bogens forfatter Lisbeth Tordendahl, og jeg må sige at hvis vi kan komme til at se lige så smukke og lysende ud som Lisbeth af at spise grønne proteiner – så er det vist bare at komme igang!” Zoneterapeut Betina Axil
Naturlig Mad Året Rundt
Tiderne Skifter 1998. 163 sider. Farvefotos. ISBN:87-7445-784-5 Bogen er udsolgt. Kan lånes på biblioteket.
Bagsidetekst: En kogebog der byder på rigt varieret, sund og appetitvækkende mad baseret på korn, friske grøntsager, bønner, fisk og frugt – suppleret med spændende specialiteter, der viser mange nye muligheder når det gælder grøn madlavning. Naturlig Mad Året Rundt bygger på et helhedssyn og har velsmag, balance, kvalitet og omtanke som nøgleord. Det er farvestrålende mad, der er fyldt med livsvigtige vital- og næringsstoffer og som passer til det danske klima.En inspirerende, informativ og praktisk madbog med gode ideer og råd, der kan bruges af alle med interesse for grøn mad – både begynderen og den erfarne på området.
Naturlig Mad
Tiderne Skifter 1990. 207 sider. Farvefotos. ISBN: 87-7445-455-2 Bogen er udsolgt. Kan lånes på biblioteket.
Omslagstekst: En smuk og fornyende og anderledes kogebog i den grønne genre med et bredt udvalg af velsmagende og spændende retter. En komplet og praktisk guide til den der ønsker at lave mad af sunde, naturlige råvarer; mad der hverken skaber mangler eller overflod, men som skaber en god balance og et solidt fundament.