BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

Trøfler til jul – og andre tider…

 

Uhm sådan nogle lækre trøfler er ikke at kimse af. De er ovenikøbet nemme at lave og bliver selvfølgelig allerbedst, når du bruger en god kvalitetskakao. Kanel og ingefær er vi mange, der synes passer ualmindelig godt til december måned, men altså de her trøfler kan jeg sagtens love dig også er skønne på andre tidspunkter også.

Jeg laver en portion og kommer trøflerne i fryseren, så holder de længe, hvis de altså får lov…. De er spiseklar et par minutter efter, du har taget dem ud.

Til trøfler med kanel og ingefær skal du bruge:

Friske bløde dadler   200 g uden sten

Crunchy peanutbutter   75 g

Kokosolie   75 g

Kakaopulver   30 g

Stødt kanel   4 tsk

Frisk fintrevet ingefær   3 tsk

Evt. Appelsinsaft

Groft kokos

Grønne usaltede pistaciekerner (de kaldes nogle steder for konditor pistacie) kan udelades eller du kan bruge andre nødder

Sådan gør du:

Ælt alt undtagen appelsinsaft sammen i en skål med fingrene til det er rigtig godt blandet. Tilsæt evt. 1 spsk appelsinsaft, hvis massen er lidt for tør, det afhænger af hvor bløde dadlerne er. Form 12-14 store trøffelkugler. Er massen blevet for blød af varmen fra dine hænder så det er for klistret at forme, kan du sætte den i køleskabet et kvarterstid inden trøflerne formes. Hak pistaciekernerne groft og bland dem i en skål med kokos. Tril trøflerne i blandingen. Kom trøflerne i en boks og opbevar dem i fryseren, hvis ikke de alle skal spises med det samme.

Tip: servér trøflerne med en frisk smuk appelsindessert, det passer rigtig godt til.

 

Var du tilfreds med denne opskrift? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor.

Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Er du i tvivl om peanutbutter er godt eller skidt, så læs mit blogindlæg her

Forlad denne opskrift og gå til oversigten sunde opskrifter

Kommentar

kommentar

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.