Peanutkugler-sneakers-detsundesødeliv-sunde-snacks-wisefoodDisse lækre peanutkugler er et godt bud på sunde snacks. Wannabe-sneakers-barer findes der efterhånden en del opskrifter på, men det gør dem jo ikke mindre lækre. Sammensætningen er ikke min egen opfindelse og jeg kan ikke huske, hvor jeg stødte på dem første gang. Jeg har prøvet lidt forskellige mængdeforhold og er landet på denne blanding. Jeg bruger peanuts der er mindre salte, end det mest kendte mærke med drengenavnet 😉 og jeg kan bedst lide at trille dem til snack-kugler, så man kan tage en enkelt eller to, hvis man lige trænger. De kan selvfølgelig overtrækkes med chokolade, hvis du har lyst.

 

Du skal bruge:

Tørrede dadler   125 g

Saltede peanuts   80 g

Kakaopulver   2 spsk

Appelsinsaft   2 spsk

Sådan gør du:

Kør dadler, 50 g peanuts og kakaopulver i en foodprocessor til det er ganske findelt. Kom appelsinsaft ved og stop, når massen har samlet sig i en klump. hak de resterende peanuts medium groft og ælt dem ind i massen. Form kugler med hænderne og lad dem gerne hvile på køl et par timer inden de spises. Opbevar peanutkuglerne i en lukket boks i køleskabet, de holder sig mindst en uge – hvis de får lov…

Du finder flere sunde snacks i bogen DET SØDE – sundhed & nydelse

 

Var du tilfreds med denne opskrift? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor.

Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Forlad peanutkugler og gå tilbage til sunde opskrifter 

Kommentar

kommentar