Arame-wisefood-LisbethTordendahl

Arame 4 dl (ca.40g)
Løg 2 mellem
Mandler ½ dl
Ekstra jomfru olivenolie 1 spsk
Vand ca. 1½ dl
Shoyu 2 spsk
Majs (frosne) 3 dl*

Lad aramen stå i blød, mens løgene skæres i tynde både og mandler skæres i grove stykker.
Varm olien i en gryde og sauter løgene et par min. Tag aramen op, afdryp og kom den i gryden. Bland og sauter kort. Bland mandler i. Tilsæt vand og shoyu. Bring i kog. Lad det koge under låg 35 min. Tilsæt lidt vand undervejs hvis nødvendigt. Smag evt. til med ekstra shoyu, fordel majsene ovenpå uden at blande rundt og kog yderligere 10 min. Væden skal være så godt som kogt ind inden retten blandes. Server som sideret.

Tip: Tamari kan med lidt justering bruges i stedet for shoyu.

*Variation: I stedet for majs kan du bruge gulerod skåret i stave (flot med både gule og orange rødder) eller rød/gul peberfrugt.

 

Var du tilfreds med denne opskrift? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor.

Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Forlad arame med mandler og majs og gå til oversigten sunde opskrifter

Kommentar

kommentar