Privatlivsbeskyttelse og persondatafordordningen (GDPR)

Jeg ønsker at sikre højeste beskyttelse for dig og mig, og levere ydelser af bedste kvalitet.

Hjemmeside og server:

Mit hjemmeside er hosted ved et professionelt webhotel One.com, som jeg har indgået en databehandleraftale med. Den er opbygget i WordPress, som er tilpasset den nye persondataforordning GDPR.

 

Webshop:

For at kunne handle i min webshop, skal du indtaste en række personoplysninger. Disse personoplysninger bruges til ekspedering af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.

De samlede data om dig som opbevares er:

– Navn, adresse, telefonnummer og mail (dvs. det, du selv har oplyst).
– Om du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev.
– Ordrehistorik

I følge regnskabslovgivningen skal disse oplysninger gemmes i 5 år. Jeg videregiver ikke data til andre, medmindre du er blevet spurgt og skriftligt har samtykket dette.

 

Nyhedsbrev og din e-mailadresse:

De oplysninger du giver, ved tilmelding til nyhedsbrevet – navn og e-mailadresse – indgår på en liste over modtagere af nyhedsbrevet. Med din tilmelding eller tilsagn giver du tilladelse til, at mit nyhedsbrev sendes til dig, når det kommer.

Jeg anvender den professionelle tjeneste Mailchimp til udsendelse af nyhedsbrevene. Dem har jeg indgået en databehandleraftale med. Det betyder, at der passes godt på din e-mailadresse, der ikke anvendes til anden brug end til udsendelse af mit nyhedsbrev, og den vil på intet tidspunkt blive overdraget eller være tilgængelig for andre.

Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud, imens opbevares de hos Mailchimp i USA.

Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte dig af linket “opdater dine oplysninger” i bunden af hver mail.

Du kan til hver en tid helt framelde dig mit nyhedsbrev med et enkelt klik, du skal blot klikke på linket “afmeld nyhedsbrevet” i bunden af mailen, og din e-mailadresse vil automatisk blive fjernet fra listen med det samme.

 

1:1 Konsultation

Når du besøger mig i klinikken optager jeg journal, for at kunne hjælpe dig med din sundhed og give dig den bedst mulige vejledning til højeste værdi for dig. Journalen har jeg altid skrevet i hånden og det fortsætter jeg med. Jeg indhenter her dit samtykke, til at må opbevare de oplysninger du giver mig. Journalerne opbevares i et aflåst skab, som kun jeg har adgang til. Jeg har ingen oplysninger liggende digitalt, jeg sletter også e-mails fra klienter med personlige oplysninger, og dermed er der minimal risiko for at noget hackes og misbruges.

De data jeg anvender, omfatter:
– almindelige persondata som navn, fødselsdato, adresse, tlf.nr, e-mailadresse
– bolig- og arbejdsforhold
– helbred/sundhedstilstand – fysisk og psykisk
– sygdomshistorik – fysisk og psykisk
– familieforhold
– spiritualitet/religion/livsanskuelse
– fritidsinteresser, sociale relationer

 

Personoplysninger – generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet foranstaltninger for at hindre, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

De indsamlede oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. At registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” her. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: lisbeth@tordendahl.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Lisbeth Tordendahl
Egebæksvej 3
2100 København Ø
Email: lisbeth@tordendahl.dk