BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

PRISER OG PRAKTISK

 

  • Tlf. 30103010
  • E-mail: lisbeth@tordendahl.dk – Vælger du at skrive en besked via e-mail, er du i henhold til Persondataloven selv dataansvarlig for, hvad du skriver i mailen.
  •  

 

TIDSBESTILLING

Konsultation foregår kun efter aftale. Tidsbestilling sker via telefon på tlf.nr. 30103010 – du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale inden tidsbestilling. Jeg har ikke fast telefontid, og det kan være vanskeligt at komme igennem pr. telefon, da jeg er optaget af klienter og andet arbejde, men indtal endelig en besked, så ringer jeg tilbage til dig. I travle perioder kan der gå nogle dage. Ring gerne i god tid, da der ofte er ventetid. Jeg glæder mig til at møde dig.

Pt. tager jeg ikke nye klienter.

OBS: Jeg holder orlov fra klinikken i hele 2023.

PRISER

Biopatisk helhedstest med individuelt naturmedicinsk behandlingsprogram samt livsstilsråd, skræddersyet specielt til dine behov. Din investering:

Indledende 1. konsultation (120 minutter): 1750 kr.*

Indledende 1. konsultation børn 0-12 år (ca. 90 minutter): 1250 kr.

Opfølgende konsultationer (ca. 60 minutter): 950 kr. når indenfor 6 måneder, indenfor 6-12 måneder: 950. kr (60 minutter) 1400 kr. (90 minutter).

PSYCH-K® sessioner som tilknytning til forløb: 950 kr. (60 minutter).

*Prisen inkluderer fri vejledning og support efter behov i behandlingsperioden – via mail eller telefon.

Din tid i klinikken indeholder cirka følgende: Velkomst, samtale, test, udarbejdelse af behandlingsplan og info om forløbet, aftale af ny tid, betaling og farvel. Derfor er det altid dejligt at komme i god tid, få overtøjet af og evt. få tisset af, måske drikke en kop te i venteværelset og “lande”, så du er parat og afslappet, når din tid starter. Tider i forløbet aftaler vi fra gang til gang.

RÅDGIVNINGSSAMTALE

Har du brug for min hjælp til at løse en problematik, som ikke kræver biopatisk test, tilbyder jeg samtaler over telefon eller online via Zoom. 300 kr. (15 minutter) 500 kr. (30 minutter) 950 kr. (60 minutter).

BETALING

Konsultationer afregnes pr. gang medmindre andet er aftalt. Kontant betaling på beløbet eller med Mobilepay. Kontakt mig på e-mail, hvis du ønsker at købe et gavekort.

ÆNDRING OG AFLYSNING AF AFTALT TID

Ønsker du at ændre din konsultation meldes det på tlf.nr. 30103010 i så god tid som muligt, så en anden kan få glæde af tiden. Afbud meldes senest dagen før inden kl. 9.00 ellers betaler du fuld pris, da tiden er sat af til dig og af hensyn til min planlægning med andre klienter. Afbud og ændringer skal altid meldes på telefonen og er først gældende når du modtager en bekræftelse.

TRANSPORT OG PARKERING

Pt ikke aktuelt.

TELEFON OG E-MAIL

Jeg svarer tilbage på telefon og e-mails så hurtigt som muligt, dog ikke i weekender, på hellig- og feriedage.        

Konsultation Lisbeth Tordendahl

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.