BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

PHYTOTERAPI/URTETERAPI

Phytoterapi kommer af det græske ord “phyton”, der betyder lægeplanter. Phytoterapi er terapeutisk brug af plantemedicin. At bruge lægeplanter som forebyggelse og sygdomsbehandling er ikke en moderne opfindelse, det er verdens ældste medicin. Naturens grønne apotek, brugt af alle folkeslag gennem tiderne.

Moderne urtemedicin

Den moderne phytoterapi er baseret på urtetraditioner fra hele verden kombineret med moderne forskning i lægeplanternes indvirkning på den menneskelige organisme. I vore dage er der, ved hjælp af avanceret teknologi, samlet en mængde videnskabelige data, der gør at vi kender urternes aktive biokemiske stoffer. Derfor kan vi udvælge de mest effektive planter til en given tilstand. Der foregår til stadighed en omfattende forskning, der dels bekræfter gammel folkeviden, og dels giver os nye og brugbare indsigter i urtemedicinens mange muligheder. Nogle af urterne har medicinsk effekt, andre er understøttende.

Jeg arbejder med forskellige urtepræparater. Urter i standardiseret tabletform, flydende ekstrakter og tørekstrakter af mange forskellige virksomme urter fra Europa, Kina, Indien, Afrika, Nord- og Sydamerika. Disse udvælger og sammensætter jeg, så kombinationen passer til din krop og dine symptomer. De stærke, koncentrerede ekstrakter og tabletter er fremstillet under streng kontrol, screenet for uønskede substancer, og med garanti for den nødvendige mængde aktive indholdsstoffer.

Phytoterapi bruger jeg i den biopatiske helhedsterapi til drænering af gift- og affaldsstoffer, til regulering af organernes funktion samt til at styrke og opbygge kroppen. Læs om mine andre metoder biopati/naturopati og homøopati.

Phytoterapi urteterapi Lisbeth Tordendahl

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.