BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse
Lisbeth Tordendahl onlinekurser

Onlinekurser til dig fra mig

 

Mine onlinekurser har jeg sammensat, så de giver dig masser af inspiration, en bunke spændende brugbar viden og konkrete værktøjer. De er en hjælp til dig, så du kan skabe livgivende forandring. Kurserne hjælper dig med at få implementeret nye sunde, grønne vaner i din hverdag. Du slipper for transport og behøver ikke rydde kalenderen, for du kan tage kurserne lige præcis når og hvor det passer dig. Helt i dit eget tempo. Mere fleksibelt bliver det ikke. Du får konkret hjælp baseret på mine mangeårige erfaringer med at hjælpe mennesker.

Viden i sig selv er ikke nøglen til succes. Viden er kun første led. Det er implementering, der er nøglen. At kunne omsætte sin viden og gøre den til hverdagsvaner, er afgørende for at resultaterne kommer og transformationen sker. Det kan mine kurser hjælpe dig med.

Jeg har lavet disse muligheder til dig:

 

 

FLERE GRØNTSAGER I DIN HVERDAG – gå fra ønske til virkelighed

Flere grøntsager - onlinekursus Lisbeth Tordendahl

Kan du bruge et kærligt skub til at få liiiiidt (eller maaange) flere grøntsager ind i din mad, så er det lige det, jeg giver dig i dette kursus. Jeg sætter fokus på, hvad der skal til for at du kan rykke fra de gode intentioner til rent faktisk at gøre det. Du lærer de mest effektive METODER og de bedste råd, jeg kender, til at ændre vaner, og som masser af mennesker har haft stor gavn af. Mere information på vej…Kurset er udsat på ubestemt tid. Skriv dig op HER, så får du besked, så snart det hele er klart. Jeg glæder mig til at dele det med dig!

FLERE GRØNNE PROTEINER – sundhed & nydelse

Helt spritnyt onlinekursus på vej… skriv dig op HER, hvis du er interesseret, så får du besked, så snart jeg har det klart. Det bliver super godt!

Onlinekurser Lisbeth Tordendahl

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.