OM LISBETH

 

Lisbeth er specialiseret i holistisk sundhed og har et bankende hjerte for naturens grønne apotek, smuk og livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil.  

Hun har mere end 30 års erfaring med at hjælpe mennesker til at opnå sundhed, vitalitet og livsglæde. Dels via individuelle 1:1 forløb, dels som underviser, skribent og foredragsholder samt udgivelser af bøger og e-bøger nu på WISEFOOD forlag.

Lisbeth arbejder med to hovedområder:                              

  • holistisk naturmedicinsk behandling  og                              
  • skøn, sund og klimavenlig mad

Lisbeth har arbejdet med naturlig sundhed siden 1981 i mange forskellige sammenhænge. Som inspirator, underviser, kok, forfatter og behandler. Hun er uddannet holistisk kostkonsulent, biopat/naturopath ibm., phytoterapeut og leading energy and essence practitioner.

Læs om Lisbeths metoder her

Se Lisbeths nyeste bog her

Jeg har beskæftiget mig med holistisk livsstil i mere end 35 år – privat og arbejdsmæssigt. Og det er stadig, det jeg brænder for. Jeg elsker at bidrage til større bevidsthed om sammenhænge mellem de valg vi foretager og hvad de kan afstedkomme.

Jeg elsker at bidrage til ændringer, der kan skabe større livskvalitet for den enkelte og en bedre verden for os alle sammen!

Og ved du hvad? Vi har så mange muligheder for at gøre vores liv mere bæredygtigt. Og vi har så utrolig mange muligheder for at støtte og styrke vores krop og psyke med mad og naturlige midler, der giver mere overskud, bedre balance og fremmer kroppens selvhelbredende evner.

Lisbeth