BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

KOST FOR LIVET – optimal næring og vitalitet

KOST FOR LIVET- optimal næring og vitalitet af Lisbeth Tordendahl

Et stærkt fundament for en vital hverdag

Vil du gerne spise en kost, der løfter din trivsel, din livskraft og dit humør? En kost der er farverig og fuld af smag, og samtidig styrker din fordøjelse, virker balancerende på dit nerve- og hormonsystem, støtter dit immunforsvar og styrker din modstandskraft og din evne til både at forbygge og lindre såvel skavanker som sygdomme?

I denne e-bog får du en sammenfatning af mine konkrete og grundlæggende kostanbefalinger, så du kan lige præcis dét. Du får viden om, hvad præcis jeg anbefaler, din kost skal indeholde, og hvad du skal undgå eller begrænse. Så du kan spise mad, der giver optimal næring og masser af vitalitet, og som skaber et solidt fundament for en sund hverdag med glæde, nydelse, selvomsorg og omtanke.

Retningslinjerne er naturligvis baseret på mit holistiske perspektiv, hvor personlig og global sundhed er to sider af samme sag.

Bogen er til dig der gerne vil tage ansvar for din egen sundhed og spise en vital og klimavenlig kost, der er tilpasset dine behov. Det er ganske enkelt helt fantastisk, hvad en optimal kost kan gøre for dig! 

 

Køb e-bogen her

Det er ikke kompliceret videnskab at spise sundt og klimavenligt.
Men det er nemt at blive forvirret af alle de mange, ofte modstridende budskaber. 
Jeg lærer dig enkle retningslinjer for, hvordan din mad bliver et stærkt fundament for et liv med vitalitet og sund madglæde. Så du kan få ro og klarhed.
Du skal hverken måle eller veje din mad, jeg lærer dig, hvad du skal vælge og principperne for hvordan du sammensætter en næringsrig, indbydende og styrkende vital kost til gavn for både dig og den dejlige klode vi bor på .

Du lærer:

 • Hvordan du finder den kost, der er optimal for lige præcis dig.
 • Hvordan du spiser din tarm sund.
 • Hvordan din mad enten kan fremme eller hæmme inflammation.
 • Hvilke fedtstoffer der er gode at inkludere – og hvilke du skal holde dig fra.
 • Hvor du finder de bedste kulhydrater og proteiner.
 • Hvordan du sammensætter en optimal kost, der heler, styrker, glæder og vitaliserer.

 

og du får svar på spørgsmål som:

 • “Er det nødvendigt at spise morgenmad?”
 • “Er mellemmåltider godt?”
 • “Er stivelse sundt eller ej?”
 • “Er det godt at faste?”
 • “Hvad er vigtigt at vide om kaffe?”
 • “Er rå grøntsager sundest?”
 • “Er det mest bæredygtigt at leve 100% plantebaseret?”
 • “Hvis ikke jeg spiser fisk, hvordan får jeg så nok omega-3?”
 • “Kan jeg få nok kalk uden mælkeprodukter?”

 

E-bogen er til dig, der gerne vil inspireres og have en samlet detaljeret oversigt over, hvad jeg anbefaler. Til dig der gerne vil have retningslinjer og praktiske råd, som gør en forskel. Til dig, der gerne vil finde den kost, der er optimal for dig.

Mit ønske er at inspirere og hjælpe dig til at sammensætte en sund og vital kost, der giver en stimulerende madglæde og en livgivende hverdag, hvor du mærker din krops behov og giver dig selv den næring og ro, du fortjener.

 

I bogen har jeg samlet det, jeg ville fortælle dig, hvis du sagde: “Lisbeth, fortæl mig det vigtigste og mest grundlæggende jeg skal vide om sund kost, altså udover at det er godt at spise kål og bønner “, – og hvis vi kunne sætte os sammen en hel dag og dykke ned i emnet.

Et af mine mantraer:

“Vælg den sunde kost af kærlighed til dig selv og livet – ikke af frygt for sygdom” 

Køb e-bogen her

Hele mit voksenliv har jeg haft en passion for skøn, velsmagende, indbydende og næringsrig mad. Ærlig mad af ordentlige råvarer med respekt for naturens fine balancer. Mad som tanker op med livskraft, beskytter cellerne og som bedst muligt forebygger ubalancer og sygdomme. Mad som styrker de iboende selvhelbredende kræfter i os, i stedet for at skabe stress og danne grobund for et sygdomsfremkaldende miljø i kroppen.

Anbefalingerne her i bogen er baseret på den viden og de erfaringer jeg har fra mine uddannelser og mere end 35 års professionelt arbejde med ernæring og holistisk livsstil, med rådgivning og klienter og ikke mindst mit praktisk levede liv. Du får et ekstrakt af det mest grundlæggende og praktisk anvendelige.

Lisbeth Tordendahl

Køb e-bogen her

Kost For Livet - e-bog af Lisbeth Tordendahl

Du får 60 sider fyldt med masser af inspiration, mine bedste råd og nuanceret, nyttig viden, så du er godt klædt på til at træffe de sunde valg. Der er forskellige forslag til alle dagens måltider, men ingen konkrete madplaner eller madopskrifter, (du finder masser af opskrifter i mine andre bøger).

Leveres som pdf.fil i A-4 størrelse lige til din iPad, computer eller mobil. Du kan nemt printe udvalgte sider eller hele bogen, hvis du vil.

En e-bog er dejlig let og praktisk, den fylder ikke i reolen og gemmer du den på din mobil, har du den altid lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig. Så kan du kigge, læse og blive inspireret, når lysten er der  – nemmere bliver det ikke.

 

Kost For Livet - indhold

Køb e-bogen her

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.