BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

KONSULTATION 1:1 – Sådan foregår det

En konsultation hos mig handler om dig og din sundhedstilstand. Om hvad der skal til for at ændre dine helbredsmæssige problemer, opnå positive forandringer og skabe overskud og balance i hverdagen. Vi taler sammen om din tilstand, om hvad du ønsker hjælp til, om tidligere symptomer og sygdomme, arbejdsforhold, søvnmønster, kostvaner, medicinindtagelse, livsstil m.m., så jeg har så mange relevante informationer at arbejde ud fra som muligt.

TEST

Herefter laver jeg en smertefri test med en biotron, der er et måleapparat, der via akupunkturpunkter på hænder og fødder kan registrere de elektriske impulser der er i din krop. Det giver et billede af din helhedstilstand, organernes energiniveau, hvilke organer, kirtler eller væv der er i ubalance m.m. Jeg tester din status af vitaminer, mineraler, sporstoffer og essentielle fedtsyrer, om der ligger kroniske evt. skjulte betændelsestilstande, ophobninger, intolerancer og allergier, forgiftninger m.m. Desuden tester jeg din reaktion på fødemidler, kemiske stoffer, kosttilskud, organmidler mv.

BEHANDLINGSPLAN

Du får herefter råd og vejledning samt en individuel tilpasset behandlingsplan, der indeholder hvad der er nødvendigt for dig af f.eks. kostjusteringer, vitamin- mineral- og fedtsyreterapi, urtemedicin og homøopatiske midler, så du kan opnå sundhed og vitalitet.

Behandlingen vil aflaste og styrke organismen og aktivere kroppens egne helbredende mekanismer. Din krop vil, hvis det er nødvendigt, gennemgå en grundig hovedrengøring samt en genopbygning af mikroorganismernes balance, ødelagte væv og organer. Du kan forvente, at din krop vil reagere, når du begynder at ændre på dine vaner og indtager de midler, som jeg har ordineret til dig. Dine reaktioner er positive tegn på at kroppens potentiale til at helbrede sig selv frigøres og at din krop vinder ressourcerne tilbage.

Behandlingsplanen skal sædvanligvis følges i 1-2 måneder, hvorefter en ny test foretages. Et behandlingsforløb er af varierende varighed , hvor lang tid der er påkrævet, afhænger bl.a. af, hvad du ønsker hjælp til og hvor nøje du kan følge anvisningerne. Jeg arbejder under tavshedspligt.

Lisbeth Tordendahl holistisk klinik

DIN ANDEL

Et behandlingsforløb er et samarbejde mellem dig og mig. Jeg kan som din behandler og mentor give dig kvalificeret hjælp til at gøre noget aktivt ved dine helbredsmæssige problemer og få din krop i en sund og optimal balance – og det gør jeg hjertens gerne. Jeg kan støtte og vejlede dig igennem den proces, der sættes i gang med en behandlingsplan, men for at du kan få det bedre, er det nødvendigt, at du selv tager ansvar, handler og investerer vilje og tid i at opnå det du ønsker.

Din krop og din sundhed er dit ansvar – ingen andre kan gøre det nødvendige for dig. Jeg ønsker altid at finde den bedste løsning for dig. De forskellige tiltag i den behandlingsplan jeg foreslår efter en konsultation, tager altid udgangspunkt i dine realistiske muligheder for at gennemføre de relevante forandringer. Det handler om at få vendt udviklingen, så der sker en bevægelse mod sundhed og balance.

Behandlingen ordineres udfra din krops tilstand, dit liv og det som er realistisk for dig at udføre. Det er vigtigt at følge den så punktligt som overhovedet muligt. Forvent ikke en mirakelkur, det er det sjældent …. det er en proces, hvor vi sammen skridt for skridt rydder op, skaber nye ressourcer og bedre balance. Hvor du bliver klar over sammenhænge og lærer, hvordan du bedst styrker din krops selvhelbredende kræfter. I nogle tilfælde er kroppen så belastet, at det kræver en længere, vedvarende indsats at få den på ret køl igen og blive stabiliseret i den nyvundne sunde balance.

Læs om de metoder jeg anvender her.

Kontakt mig på lisbeth@tordendahl.dk, hvis du vil vide mere eller booke et forløb. Jeg er klar til at hjælpe dig.

OBS: Jeg holder orlov fra klinikken i hele 2023.

 

Biopat Lisbeth Tordendahl

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.