BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

Køb bøger her

Mine bøger er fyldt med sunde opskrifter, viden og masser af inspiration til smuk, smagfuld og klimavenlig mad. De hjælper og inspirerer dig til en grøn hverdag og bæredygtig livsstil med gode vaner og skønne smagsoplevelser. Når du køber mine bøger, er du med til at støtte mit lille hjerteforlag og min fortsatte mulighed for at udgive bøger, tak.
Lisbeth Tordendahl bog - ud

KÅL OG KÆRLIGHED

Anmeldelser: “Den ultimative kålguide!”  “Nye livretter med kål” “Den bedste investering i din og familiens sundhed” “Den bedste kogebog jeg nogensinde har haft”

Glæd dig til denne smukke og indbydende bog! Den er spækket med sunde, nemme og varierede opskrifter med kål til alle årstider. Samtidig får du dybtgående viden om de unikke sundhedsfremmende egenskaber de fantastiske kål har og hvordan du bedst får gavn af dem. Få 100 spændende nye opskrifter, der alle er veganske/vegetariske og kan laves glutenfri. Bliv smittet med min kærlighed til kål og lær hvordan du laver uimodståelig mad med de forskellige slags. Læs mere

Køb bogen her

KÅL OG KÆRLIGHED / Signeret        299 Kr. inkl. levering

 

 

Det søde opskrifter

DET SØDE – sundhed & nydelse

Anmeldelser: “En virkelig skøn bog, som fortjener en plads i en hver reol hos den, som elsker det søde og har respekt for sin egne sundhed.”

Lyst til kager, desserter og andre fristende lækkerier, uden at gå på kompromis med din sundhed? I bogen viser jeg dig, hvordan du kan tilfredsstille din lyst til sødt på en nærende, sund og naturlig måde. Du får mine bedste opskrifter på søde sager af helt naturlige ingredienser, der udover at smage skønt også bidrager til din sundhed med  vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtstoffer, proteiner og andre gode sager. Kager bagt med fuldkorn og masser af kager helt uden gluten. Sødet med naturlige sundere sødemidler og frugt. Ingen sukker, ingen hvede, ingen mælk. Læs mere

2. sortering – små ubetydelige fejl

DET SØDE – sundhed & nydelse / Signeret – Den trykte bog er udsolgt, men der er få 2. sorterings tilbage (med små skønhedsfejl), som du kan få fingrene i for halv pris.       190 kr. inkl. levering.

E-bøger

Det søde opskrifter

DET SØDE – sundhed & nydelse. Fristende søde sager af sunde råvarer. Få den lækre bog i e-udgave, dejlig let og praktisk at bruge i køkkenet, og gemmer du den på din mobil, har du den altid lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig.

99 Kr. – KØB

Læs mere

 

Grønne proteiner bog

GRØNNE PROTEINER – sundhed & nydelse. Den originale Grønne proteiner, prisvinder og bestseller. Lær at at lave vellykket, skøn og sund mad med de super sunde bælgfrugter: bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh.

99 Kr. – KØB

Læs mere

 

Lisbeth Tordendahl bog - ud

KÅL OG KÆRLIGHED. Kreative opskrifter på indbydende retter med kål og masser af viden, konkrete tips og inspiration. Grøn kærlighed til krop og klode.

139 Kr. – kommer snart til salg

Læs mere

 

 

 

Kost for livet - Lisbeth Tordendahl

KOST FOR LIVET – optimal næring og vitalitet. En samlet detaljeret oversigt over, hvad jeg anbefaler. Til dig der gerne vil klædes godt på til de sunde valg og have retningslinjer og praktiske råd, som gør en forskel.

139 kr. – KØB

Læs mere

 

 

 

Lisbeth Tordendahl kogebogsforfatter
Grønne proteiner bog
Prisvinder - Gourmand World Cookbook Award

Jeg henter ofte inspiration i Grønne proteiner… og så er den gastronomisk interessant.

Ole Troelsø, gastronomiredaktør Børsen november 2020

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.