BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

BÆREDYGTIG JUL

 

Få inspiration, råd og lækre opskrifter til en grønnere jul

Bæredygtig jul

Er du på udkig efter tips, ideer og opskrifter til en grøn, bæredygtig og sundere jul? Så er du kommet til rette sted. I efteråret 2015 inviterede jeg en anden grøn ildsjæl, Kirsten Skaarup, til at vi i fællesskab lavede en gratis bog spækket med inspiration til at holde jul på en mere bæredygtig måde. Det var hun heldigvis med på og resultatet blev denne smukke e-bog. Omsorg for kloden, madglæde, god smag og sundhed har for os begge været drivkraften bag vores arbejde igennem flere årtier.

I bogen her deler vi et udpluk af vores bedste, sunde og klimavenlige juleopskrifter og tips til bæredygtige julevaner. Du får opskrifter til julemiddagen, frokost, sundere sødt. Og også tips til indkøb, gaver og vaner.

Jul kan godt rime på bæredygtighed!

Danske juletraditioner er kød- og sukkerfyldte. Er de for hellige til at kunne ændre lidt på? Eller kærer du dig om din og klodens sundhedstilstand og synes at forandring fryder? Bliv inspireret til dejlig grøn december.

Skal jeg sende e-bogen til dig med det samme?

JA TAK til grøn juleinspiration

Du accepterer samtidigt at modtage mine inspirationsmails. Nul spam. Kun e-mails om sund, bæredygtig livsstil. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

HUSK at bekræfte din tilmelding i den mail, som du modtager om lidt!
Tjek din spam/promoveringsmappe, hvis du ikke hører fra mig inden for få minutter!

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.