BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

GRATIS TIL DIG

 

Få gratis inspiration til sund livsstil

Det kan være lidt af en jungle at orientere sig i det kæmpe udbud af anbefalinger om sundhed, du finder på nettet, i bøger og i medier. Ofte er der råd, der er direkte modstridende, så man står tilbage med forvirring og tvivl om, hvad der er godt at gøre. Kender du det?

Sagen er den, at der florerer en masse myter og misforståelser, men faktum er også at forskningen langt fra altid er enslydende og sundhedsrådgivere langt fra er enige, og derfor kommer med forskellige anbefalinger. Det er også vigtigt at huske, at der findes flere veje til Rom. Flere veje til at opnå god balance, trivsel, vitalitet og sundhed. Der er ikke en one-size-fits-all og derfor vil jeg opfordre dig til, at tage ansvaret for egen sundhed og kultivere din egen skelneevne og indføling med din krop.

Mit ønske er derfor, at du her på min hjemmeside kan blive bedre klædt på, til at træffe dine valg. At du kan udvide dit kendskab til såvel mad som naturmedicin og andre ting, der har betydning for din trivsel og din sundhed.

Mine artikler og blogindlæg er baseret på min faglige viden samt personlige og kliniske erfaringer fra min praksis. Ingen af de anbefalinger du kan læse på denne hjemmeside, kan udelukke og erstatte lægefaglig vurdering og hjælp, når det er relevant.

Du er naturligvis velkommen, hvis du har brug for personlig hjælp og rådgivning i 1:1 forløb.

PageLines- 1e.jpg

 

 

 

 

Guides

Opskrifter

Artikler

Videoer

 

Nyhedsbrev/inspirationsmail: tilmeld dig lige her nedenfor og modtag mine inspirationsmails direkte i din mailboks. Du får nyttig viden, gode råd og sunde tips, spændende nyheder og lækre opskrifter til en sund og grøn hverdag fyldt med energi og livskraft. Jeg skriver, når jeg har noget på hjerte, som jeg tænker du og dine kære kan have glæde og gavn af.

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.