BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse
Gavekort Lisbeth Tordendahl

GAVEKORT

Du kan købe et gavekort til en du holder af. Kortet kan bruges til 1:1 konsultation. Du kan selv vælge gavekortets værdi og du betaler det med mobilepay til 68358. Skriv blot en mail med bestilling til lisbeth@tordendahl.dk. Gavekortet tilsendes som en pdf.fil som du selv kan printe ud og overrække til den heldige modtager. Pdf.filen kan selvfølgelig også videresendes til modtageren. Gavekortet kan modtageren anvende som betaling hos Lisbeth Tordendahl i klinikken.  Når gavekortet er købt og udstedt, modtager du en mail, hvor gavekortet er vedhæftet.

 

En kærlig gave

Jeg sælger med glæde gavekort og jeg ved, at det er med de aller bedste og mest omsorgsfulde intentioner, at der købes gavekort til en personlig konsultation. Jeg anbefaler dog alligevel, at du kun køber til dem, som du er rimelig sikker på, også vil bruge det. Det er så ærgerligt, hvis det går tabt. Det er nemlig vigtigt, at der er et oprigtigt ønske og en motivation til stede, når man starter i forløb hos mig. Og nogle mennesker tager det ilde op, hvis andre blander sig i deres sundhed, uden at de har bedt om det. Så gør hvad du kan på snedig vis – uden at afsløre alt for meget, hvis det er tænkt som en overraskelse – for at blive sikker på, at den modtager du har i tankerne, vil blive glad for gaven.

Gavekortet er som sådan ikke personligt, så det kan godt gives videre eller du kan selvfølgelig selv bruge det, hvis den du har givet det til, ikke er interesseret i at benytte det.

 

Et gavekort er gældende i 3 år fra købsdatoen.

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.