BAGGRUND OG UDDANNELSE
Læs her om min baggrund og forskellige uddannelser. Min interesse for naturlig levevis og naturens kræfter og potentialer startede for alvor i 1981, hvor jeg fangede interesse for den orientalske indfaldsvinkel til sundhed.
KRONOLOGISK:
1981- 1984
- Kurser på Øst Vest Center Kbh.
- 2 studieophold i London på Kushi Institute med uddannelsesforløb i orientalsk medicin, naturlig kost, shiatsumassage, Do-in massage, visuel diagnose.
- Starter som lærer i madlavning på Øst Vest Center i Kbh.
- Certifikeret uddannelsesforløb Kushi Institute London.
- Studieophold i Portugal, Holland og Sverige.
- 5 mdr.s studieophold i Boston / New York (Kushi Institute, The Natural Gourmet Cookery School v. Annemarie Colbin) samt privat hos kapaciteter indenfor naturlig livsstil, medicinsk madlavning, orientalsk medicin, visuel diagnose, palm healing.
1985-1996
- Jeg afholder mange private kursusforløb i naturlig madlavning/ holistisk ernæring/ sunde og glade børn/naturlig skønhed og fremstilling af naturkosmetik.
1989
- Anatomi/fysiologi/sygdomslære på Helseskolen i Søborg.
- Jeg føder mit første barn – en vidunderlig pige.
1990
- Min første kogebog “Naturlig Mad” udkommer
1991
- Jeg føder mit 2. barn – endnu en vidunderlig pige.
1996
- Anatomi/fysiologi/sygdomslære på Lægevidenskabeligt kursuscenter Kbh.
- Starter et 4-årigt uddannelsesforløb på Biopat- og Urteskolen, der afsluttes med eksamen og de beskyttede titler “biopat” og “phytoterapeut”. Herefter har jeg arbejdet med klienter i egen praksis.
1997
- Jeg føder mit 3. barn – denne gang en vidunderlig dreng .
1998
- Min anden kogebog “Naturlig Mad Året Rundt” udkommer.
- Underviser ernæringsterapeut-studerende på Institut for optimal næring i praktisk naturlig mad.
2001
- Tilknyttes som lærer på dhb’s (danske helsekostforretningers brancheforening) Grunduddannelse for helsekostpersonale. 2001-2021
- Kok på 4-dages internat for ernæringsterapeut-studerende på Institut for optimal næring.
- Kok på DET’s (Danske Ernærings Terapeuter) årlige ajourføring.
- Lærer på kurset Sanselig mad uden mælk og gluten.
2002
- Starter som lærer i fagene biopati samt kost, vitaminer og mineraler på Den Danske zoneterapeutskole og Køge-Holbæk Zonecollege.
2003
- 5-dages intensivt ajourføringsseminar på Biopat- og urteskolen. Starter som lærer på Biopat- og urteskolen.
2004
- Efteruddannelse i organterapi hos Bente Norsker, biolog og biopat.
- 5-dages intensivt ajourføringsseminar på Biopat- og urteskolen
- Efteruddannelse i forgiftninger hos Bente Norsker, biolog og biopat.
2005
- Kursus i håndtering af chakramedicin v. heilpraktiker Jette Boisen / Holistica.
2006
- Efteruddannelse i mikroorganismer og alternativ immunologi hos Bente Norsker, biolog og biopat.
- Homøopatisk vejleder 2 v. Peer Bach Boesen.
2007
- Naturopath i biologisk medicin.
- Tilknyttes Center for ernæring og terapi, CET, som ekstern underviser. 2007-2021
2009
- Min tredje kogebog “Grønne Proteiner – sundhed og nydelse” udkommer. Den bliver dansk vinder i Gourmand World Cookbook Awards i kategorien BEST HEALTH AND NUTRITION BOOK
2010
- 2010-2012 Leading Energy and Essence Practitioner hos Niia Jamina Bloch.
2011
- Fast skribent på bladet Sund-forskning.dk. 2011-2022
- Bruce Lipton seminar, om hans forskning bag bogen The Biology of Belief (på dansk Intelligente celler)
2012
- Kursus i Epigenetik med Michael Thomsen.
- Bruce Lipton seminar The Honeymoon Effect: The Science of Creating Heaven on Earth & Workshop i The Biology of Belief & Spontaneous Evolution.
- Etablerer forlaget WISEFOOD til egne publikationer
2013
- Udgiver 2.udgave af Grønne proteiner.
- Kursus i Organernes psykologi med Arvin Larsen/ Heilpraktikerskolen.
- Første udgivelser i e-bog serie: Organiser Dig Sund – 5 nemme trin til mere grønt i din hverdag og Børn og Grønne Sager – 18 tips til at undgå kræsne og grøntsagsforskrækkede børn.
2014
- Nutritional Medicine Conference med Thomas Rau (Paracelsus Clinic, Schweiz) og Brian Clement (Hippocrates Health Institure,USA)
- Udgiver kogebogen DET SØDE – sundhed og nydelse
- Årskursus i Omni-therapy.
- Ekspert på online-tv: sund-forskningONAIR.dk. Blogger på sund-forskning.dk
2015
- En Ny Tids Biologi ved Peter Lund Frandsen
- HeartMath kursus ved Adam Lehman
- Ajourføring: fordøjelsen, lever, afgiftning og metaboliske processer ved Eva Lydeking-Olsen.
- Udgiver gratis e-bog i samarbejde med Kirsten Skaarup: Grøn og Bæredygtig Jul.
2016
- Udgiver e-bogen Kål og Kærlighed
- PSYCH-K® Facilitator, Basic
2017
- Ajourføring: Inflammation generelt, inflammation og ernæring ift. neuropsykiatriske problemer, immunrelateret inflammation, parasitter, forgiftninger og miljøfaktorer ved Eva Lydeking-Olsen
- PSYCH-K® Facilitator, Basic
2018
- Udgiver kogebogen Kål og Kærlighed
2021
- Udgiver e-bogen KOST FOR LIVET – optimal næring og vitalitet
VÆRDIER OG PASSION – læs mere her
