BESTSELLER OG PRISVINDER: GRØNNE PROTEINER - sundhed & nydelse

BAGGRUND OG UDDANNELSE

 

Læs her om min baggrund og forskellige uddannelser. Min interesse for naturlig levevis og naturens kræfter og potentialer startede for alvor i 1981, hvor jeg fangede interesse for den orientalske indfaldsvinkel til sundhed.

 

KRONOLOGISK:

 

1981- 1984

  • Kurser på Øst Vest Center Kbh.
  • 2 studieophold i London på Kushi Institute med uddannelsesforløb i orientalsk medicin, naturlig kost, shiatsumassage, Do-in massage, visuel diagnose.
  • Starter som lærer i madlavning på Øst Vest Center i Kbh.
  • Certifikeret uddannelsesforløb Kushi Institute London.
  • Studieophold i Portugal, Holland og Sverige.
  • 5 mdr.s studieophold i Boston / New York (Kushi Institute, The Natural Gourmet Cookery School v. Annemarie Colbin) samt privat hos kapaciteter indenfor naturlig livsstil, medicinsk madlavning, orientalsk medicin, visuel diagnose, palm healing.

1985-1996

  • Jeg afholder mange private kursusforløb i naturlig madlavning/ holistisk ernæring/ sunde og glade børn/naturlig skønhed og fremstilling af naturkosmetik.

1989

  • Anatomi/fysiologi/sygdomslære på Helseskolen i Søborg.
  • Jeg føder mit første barn – en vidunderlig pige.

1990

  • Min første kogebog “Naturlig Mad” udkommer

1991

  • Jeg føder mit 2. barn – endnu en vidunderlig pige.

1996

  • Anatomi/fysiologi/sygdomslære på Lægevidenskabeligt kursuscenter Kbh.
  • Starter et 4-årigt uddannelsesforløb på Biopat- og Urteskolen, der afsluttes med eksamen og de beskyttede titler “biopat” og “phytoterapeut”. Herefter har jeg arbejdet med klienter i egen praksis.

1997

  • Jeg føder mit 3. barn – denne gang en vidunderlig dreng .

1998

  • Min anden kogebog “Naturlig Mad Året Rundt” udkommer.
  • Underviser ernæringsterapeut-studerende på Institut for optimal næring i praktisk naturlig mad.

2001

  • Tilknyttes som lærer på dhb’s (danske helsekostforretningers brancheforening) Grunduddannelse for helsekostpersonale. 2001-2021
  • Kok på 4-dages internat for ernæringsterapeut-studerende på Institut for optimal næring.
  • Kok på DET’s (Danske Ernærings Terapeuter) årlige ajourføring.
  • Lærer på kurset Sanselig mad uden mælk og gluten.

2002

  • Starter som lærer i fagene biopati samt kost, vitaminer og mineraler på Den Danske zoneterapeutskole og Køge-Holbæk Zonecollege.

2003

  • 5-dages intensivt ajourføringsseminar på Biopat- og urteskolen. Starter som lærer på Biopat- og urteskolen.

2004

  • Efteruddannelse i organterapi hos Bente Norsker, biolog og biopat.
  • 5-dages intensivt ajourføringsseminar på Biopat- og urteskolen
  • Efteruddannelse i forgiftninger hos Bente Norsker, biolog og biopat.

2005

  • Kursus i håndtering af chakramedicin v. heilpraktiker Jette Boisen / Holistica.

2006

  • Efteruddannelse i mikroorganismer og alternativ immunologi hos Bente Norsker, biolog og biopat.
  • Homøopatisk vejleder 2 v. Peer Bach Boesen.

2007

  • Naturopath i biologisk medicin.
  • Tilknyttes Center for ernæring og terapi, CET, som ekstern underviser. 2007-2021

2009

2010

  • 2010-2012 Leading Energy and Essence Practitioner hos Niia Jamina Bloch.

2011

  • Fast skribent på bladet Sund-forskning.dk. 2011-2022
  • Bruce Lipton seminar, om hans forskning bag bogen The Biology of Belief (på dansk Intelligente celler)

2012

  • Kursus i Epigenetik med Michael Thomsen.
  • Bruce Lipton seminar The Honeymoon Effect: The Science of Creating Heaven on Earth & Workshop i The Biology of Belief & Spontaneous Evolution.
  • Etablerer forlaget WISEFOOD til egne publikationer

2013 

2014 

  • Nutritional Medicine Conference med Thomas Rau (Paracelsus Clinic, Schweiz) og Brian Clement (Hippocrates Health Institure,USA)
  • Udgiver kogebogen DET SØDE – sundhed og nydelse
  • Årskursus i Omni-therapy.
  • Ekspert på online-tv: sund-forskningONAIR.dk. Blogger på sund-forskning.dk

2015

  • En Ny Tids Biologi ved Peter Lund Frandsen
  • HeartMath kursus ved Adam Lehman
  • Ajourføring: fordøjelsen, lever, afgiftning og metaboliske processer ved Eva Lydeking-Olsen.
  • Udgiver gratis e-bog i samarbejde med Kirsten Skaarup: Grøn og Bæredygtig Jul.

2016

  • Udgiver e-bogen Kål og Kærlighed
  • PSYCH-K® Facilitator, Basic

2017

  • Ajourføring: Inflammation generelt, inflammation og ernæring ift. neuropsykiatriske problemer, immunrelateret inflammation, parasitter, forgiftninger og miljøfaktorer ved Eva Lydeking-Olsen
  • PSYCH-K® Facilitator, Basic

2018

2021

 

 

 

 

VÆRDIER OG PASSION – læs mere her

Lisbeth Tordendahl baggrund og uddannelse

Tilmeld dig inspirationsmails her

Tilmeld dig og modtag inspiration, tips, gode råd og skønne opskrifter til holistisk sundhed og grøn livsstil direkte i din indbakke.

Nul spam og du kan nemt afmelde dig igen, skulle du ønske det.